lunes, 26 de marzo de 2012

Del 30 de març al 2 d'abril ens visita el Watsonians escocés en categoria M14 gràcies a les gestions de TRI (Trust Rugby International)

Visita important la que tindrà lloc este pròxim cap de setmana a Cullera, on ens visitarà el Watsonians sub 14 (Edimburg, Escòcia). Els contactes i bon treball de TRI (Trust Rugby International), han fet possible que una de les millors escoles de rugby d'Edimburg, la capital escocesa, dispute uns quants partits amistosos i conega les nostres platges i encants natural, històrics i monumentals.

Per fer un poc d'història, el Watsonians va ser fundat en 1875 i el primer equip juga a la Primera Divisió Escocesa. Compta amb quatre equips séniors, ni més ni menys, i un de dones. D'este club han eixit uns quants internacionals escocesos i l'equip M14 que vindrà a Cullera és un dels més forts d'Escòcia.

Amb motiu de la visita del Watsoniants celebrarem al Camp Juan Palomares Corella la primera edició del TRI Easter Tournament (o siga, Torneig TRI de Pasqua), que es durà a terme en dos dies: dissabte 31.3 de vesprada (amb la participació del Cullera Forval i de l'UER Montcada) i diumenge 1.4 de matí (amb CAU i Tecnidex València).

Continuarem informant-vos i també dels Campus d'Estiu International de Rugby que està preparant TRI per a este estiu a Cullera.

Enllaços:

Trust Rugby International

Facebook Trust Rugby International

Watsonians (web)

Watsonians (wikipedia)