lunes, 27 de octubre de 2014

CANVI EN LES GESTIÓ DE LES XARXES SOCIALS DEL CLUB

Durant este mes d'Octubre hem tingut canvis en las gestió del Blog, Facebook i Twitter. Aquest estiu el fins ara responsable d'aquesta área, Josep Aparici, va decidir no continuar.

Des del Club volem agraïr a Josep Aparici la bona tasca que ha realitzat durant tots aquests anys. Josep, va pasar de ser un aficionat al Rugby a implicar-se en la direcció del Club, i així en un esport minoritari como el nostre és molt d'agraïr. Ara ha decidit prendre´s un descans però sap que les portes del Club sempre están obertes per a ell i qualsevol altre persona que vullga col·laborar. Josep, una vegada més, moltes gràcies.

Així doncs, des d'Octubre tenim un nou responsable. Es tracta de Lluís Aragó, jugador del Club des de 1982 fins 1999.
Començà jugant al desaparegut Camp de Rugby de La Bega i després a la Partideta, tenint com a entrenadors a Toni Díaz, Enrique, Alfons Quesada i Paco Grau. Jugant amb el sèniors jugà a primera divisió en una molt bona època del Club.

Entre tots podem milllorar dia a dia la comunicació del Club. Per aquest motiu, vos facilitem les dades de contacte de Lluís perquè li passeu info, fotos i tot allò que creieu interessant. Si aneu a qualsevol partit, entrenament, esdeveniment, etc  li podeu passar les fotos per whatsapp perquè les publique.


Lluís Arago:   Tel. 622015085  Mail: lluisarago@gmail.com