lunes, 27 de octubre de 2014

RESULTAT 2ª JORNADA DE LLIGA SÈNIORS FORVAL CULLERA RUGBY CLUB

FORVAL CULLERA RUGBY CLUB 21 - UER MONTCADA 40

Així de desolador ha sigut el resultat del dissabte 25 davant el Montcada i juant a casa.

Un molt mal dia per al Forval que a només 3 minuts del començament del partit patia la lesió de turmell d'Alexey yui havia d'abandonar el camp. I només 2 mnuts després el Montcada amb molta facilitat va fer el seu primer assaig però sense transformació.

Els cullerns encaixaren molt mal aquest assaig tant vespertí i va fer que l'ànim decaiguera estrepitosament entre els jugadors cullerencs.

Després, hi hagueren algunes ràfegues molt bones en atacs però cada vegada que pareixia que podiem remutar el Montcada ens feia un nou assaig amb relativa facilitat.


Varem errar constantment en defensa, fins ara un dels nostres punts forts. i a mseura, que passaven els minuts el Forval anava perder joc i ànima, encara que cap al final hi hagueren 10 molt bon minuts però que no serviren que per a donar-nos que hem de seguir treballant i esforçar-nos.


El pitjor de tot no va ser el mal resultat sino les lesions d'Alexey Nosau i  de José Sapiña per fractura de clavícula.

Jose Sapiña es per a nosaltres tot un exemple de superació, d'esforç i actitud positiva en la vida. No és qüestió de contar la seua vida però els que el coneixen saben que Jose, SAPI, ÉS UN HEROI.